Jag kommer  under 2024 trappa ner min verksamhet för att sista mars -24 lämna min lokal på vårdcentralen i Ullared. Jag arbetar, men i lite mindre omfattning, fram till sista mars. Möjligheten att boka online försvinner. Jag är fullbokad fram tills jag slutar, men vill du chansa på ett återbud, så skicka sms eller ring mig på 070-25 27 393.
.
Ser tillbaka på min tid som massageterapeut med stor tacksamhet. Det har varit en spännande värld att ge sig i och har givit mig så många fina möten med människor. Kroppen upphör aldrig att fascinera.

Det har varit många givande år, men nu  när jag i mars fyller pensionär passar jag på att ta steget bort från arbetslivet.

Så stort tack för alla möten efter ett flertal år i branschen! Ibland har jag inte räckt till, men många gånger har vi fått fantastiska resultat. Vilket givit så mycket glädje. Tack!